Over Ons - Jij bent aan zet

Voor al uw Ambulante begeleidingArbeidsbemiddelingAmbulante begeleidingRe-integratieAmbulante begeleidingWerkfitAmbulante begeleidingJobcoachingEn meer........ vraagstukken.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:Wij helpen je graag!
Bianca Mussert
Ambulant ondersteuner & trajectbegeleider arbeid
Als Ambulant ondersteuner en Jobcoach vind ik het belangrijk dat de client/werknemer zelf de regie houd binnen de afgesproken kaders. Hierbij is het belangrijk dat er open en helder gecommuniceerd wordt met alle betrokken partijen. Bijna altijd resulteert dit in succeservaringen welke belangrijk zijn, want Jij bent aan zet!
Margriet Dignum
Ambulant ondersteuner
Ontdekken wie jij bent en hoe ik met jou kan samenwerken is voor mij essentieel om je te kunnen ondersteunen. Vertrouwen opbouwen en jou (kleine) stappen vooruit zien zetten is wat ik in mijn werk zo bijzonder vind.
Cecile Duijkersloot
Ambulant ondersteuner en Jobcoach
Mijn ervaring welke ik de afgelopen 10 jaar, o.a. op het gebied van autisme, heb opgedaan in te brengen in de diverse trajecten en mijn positieve bijdrage leveren als ambulant ondersteuner en Jobcoach. Goed afstemmen en samen optrekken om zo te onderzoeken welke handvatten je van mij nodig hebt.

Jacqueline Insing
Ambulant ondersteuner
In mijn werk als Ambulante Ondersteuner vindt ik het belangrijk om samen te onderzoeken waar ik je bij kan ondersteunen en op welke manier dit het beste aansluit. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen met Autisme en hun familieleden.

Leoni de Vlugt
Ambulant ondersteuner
Als ambulant ondersteuner vind ik het belangrijk om samen te onderzoeken waar ik je mee kan helpen en waar er kansen en mogelijkheden voor je liggen. Daarna samen kijken hoe wij deze kansen en mogelijkheden optimaal kunnen benutten.
Per 1 maart begin ik bij Jij bet aan zet
Ambulant ondersteuner
Momenteel ben ik nog werkzaam bij mijn huidige wergever, per 1 maart ik bij Jij bent aan zet, als Ambulant ondersteuner. Ik heb veel ervaring in het werkveld en kijk er naar uit om te starten. Het is een uitdaging om echt het verschil te kunnen maken en te kijken waar de mogelijkheden en kansen liggen.
Per 1 april begin ik bij Jij bet aan zet
Ambulant ondersteuner
Momenteel ben ik nog werkzaam bij mijn huidige wergever, per 1 april start ik bij Jij bent aan zet, als Ambulant ondersteuner. Ik vind het mooi om mensen kleine stapjes vooruit te zien maken en daardoor vertrouwen opbouwen. Samen onderzoeken waar kansen en mogelijkheden liggen.
Jeroen Mussert
Adviseur sociale arbeidsbemiddeling & Jobcoach
Als Jobcoach vind ik het belangrijk dat er passend werk gevonden wordt, niet alleen voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Alleen op deze wijze ontstaat er een duurzame relatie.
Open sollicitatie
Jobcoach, Trajectbegeleider, Ambulant ondersteuner.
Momenteel hebben wij geen vacatures open staan, echter voor toppers is er altijd plaats. Denk jij dat je in ons team past en heb je ervaring in het werkveld en specialisme autisme. Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wil je meteen solliciteren? stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@jbaanz.nl
Stichting jij bent aan zet
 
Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
06-42699578
 
IBAN NL16 INGB 0008 3863 52
BIC INGBNL2A
BTW NL860222214B01
AGB Code 98104489
"Wij komen graag naar je toe, mocht dit niet lukken, dan spreken wij af op een locatie dichtbij of bij ons op kantoor"
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Jij bent aan zet is een stichting zonder winstoogmerk
Contactgegevens
Bezoekadres:
Keizelbos 1
1721 PJ Broek op Langedijk
06-42699578
Wij werken o.a. voor:
Wij zijn o.a. aangesloten bij:
Jij bent aan zet is een stichting zonder winstoogmerk
Meer informatie

Direct contact via


Volg ons op:

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu